Zoeken
  • Studio 033, fotograaf Amersfoort

Flower Power! Thema dag! Fotografie Amersfoort

Flower Power thema dag op Studio 033. Vaak werken wij fotografen met korte deadlines. Vandaag is de ene helft op locatie de andere helft van het team hier in de studio in Amersfoort. En wat is het leuk om gewoon eens een dolletje te hebben. Ja we lopen er de hele dag als hippies bij en er kwamen ook nog eens klanten langs ;-)

Gelukkig hebben we vandaag alle deadlines qua fotografie, beeldbewerking en video kunnen redden. Daarnaast hebben we zelfs tijd om een leuke try-out te maken met product video. Erg leuk! Het resultaat zal later verschijnen op de website gezien eerst de video editing moet plaatsvinden.

Als Studio zijn we tegenwoordig steeds meer bezig met videografie naast onze fotografie. Hoe werkt dit? Gewoon in onze studio in Amersfoort. Of op locatie bij de klant.

Het meeste werk zit hem tegenwoordig in de nabewerking. Ook de video nabewerking is erg leuk. We zijn nog op zoek naar talent in de videografie. Enkele van ons fotografen hebben wel een 4 jarige opleiding gehad in de videografie. Maar de techniek gaat erg snel tegenwoordig.

Deze tak van sport willen we graag uitbreiden in ons team!

Hoe vaak maken wij als fotografen een foto of video van onszelf? Veel te weinig! En dat realiseren we ons. Daarom speciaal voor onze lezers en klanten een selfie van ons team. De helft van het fotografie team dan. De andere helft is op locatie aan het fotograferen in Amersfoort en Utrecht.

Jammer dat andere het moeten missen, maar gelukkig hebben we vaker van dit soort thema dagen waarop we lekker gek doen. Voorbeelden zijn Abba dag, Festival dag, Queen dag, Arabische dag of de Nederlandse meezingers dag. Dit is een leuke afwisseling in de werkweek en zorgt weer voor mooie verhalen en een blij team. Zien we er niet blij uit?

Groet, Team Flower Powerrrrr!

Studio 033, waar fotografie nog echt een vak is

21 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven